Sally i Ljungskile

Efter tre år och två månader är vi hemma igen. Vi har besökt 12 länder och seglat ca 12 000 sjömil. Den 20 april 2017 lämnade vi servicebryggan vid segelklubben i regn och ruskväder (klicka här), i går var vi tillbaka igen.

En fantastisk resa som tagit oss till m platser som vi inte ens viste fanns innan vi gav oss i väg. Vi har också fått många nya vänner och bekanta. Vi vet att många följt vår hemsegling. Det har varit roligt och uppmuntrande att läsa alla kommentarer i mejl, sociala medier och på bloggen.

Vi flaggade med gästflaggor från de länder och regioner vi besökt.

I går seglade vi in i viken vid fyratiden i ett lätt regn. Vi möttes vid segelklubbens brygga av familj och vänner som tog emot med champagne, blommor och presenter.

Nu ska vi fixa till vårt bostadsrättshus som varit uthyrt och behöver lite renovering. Sedan kommer flytten från ett liv på båt till ett liv i land. Det är också mycket annat som behöver ordnas efter tre år. Och mycket släkt och vänner att träffa. Vi låter semesterseglarna få juli i Bohuslän och planerar själva att segla i augusti igen.

2 reaktioner på ”Sally i Ljungskile”

 1. Ja välkomna hem och ha det nu så skönt på land ett tag ???
  Anar att det finns lite att ta tag i
  Vi får höras av framöver när ni vill att vi kommer över ❤️
  Tänk vad ni ska få underhålla oss med berättelser från er underbara resa
  Vad fort dessa tre år har gått
  Massa varma kramar från oss
  Ses snart
  ❤️????

Kommentarer är stängda.