Äntligen på väg

I sydvästlig kuling och duggregn lämnade vi bryggan i kväll.  Det blev en intensiv sista dag. Mycket målinriktat handlade vi och  packade det sista. Ingen tid att titta på sådant vi inte viste vi behövde i dag. Det blev ett antal turer med bilen. Undrar vad vi glömt…

Jonas kom med bussen strax före sju och körde oss till båten. Nu har han bilen i Göteborg och vi kan bli hämtade när det blir dags för nästa helgs begivenheter.

Vi gick inte så lågt, ca sex sjömil. Men kyligt var det trotts vind och regnskydd under nya kapellet. Nu ligger vi bra, i stället för en stor öppen vik i lovart har vi Orusts höga berg där vi ligger väl skyddade mot kulingen i Svanesund och lyssnar på hur det viner i riggen.

Svårt att ta in att vi äntligen är på väg. Sedan vi kom hem från skidåkningen har över 200 punkter, stora som små, betats av under många och långa arbetsdagar. Segt blev det på slutet när allt tog mycket längre tid än vi hoppats på. Och vi är inte klara än. En hel del återstår att göra men det tar vi på goväders- och liggedagar framöver.

2 reaktioner på ”Äntligen på väg”

  1. God tur!
    Vi kommer til å følge med dere.
    Hilsen Unni & Thorstein i Perle).

    1. Hej!
      Trevligt att ni följer oss. Vi ser fram emot en fin tur nedöver längs Europas kust. Hoppas ni får en fin sommar.

Kommentarer är stängda.