Vinterplaner

Återigen har vi ändrat våra planer, förhoppningsvis för sista gången (i alla fall i år). Tanken var att vi skulle seglat tillbaka västerut för att tillbringa vintern i Valencia men det kändes långt nu när hösten och mindre stabilt väder närmar sig. Bättre att ta det lugnt häromkring Sardinien i stället tänkte vi.

Vi har nu bokat (och betalar en hel del) i Gaeta. En stad mellan Rom och Neapel. Vi fick tipps om marinan från ett norskt par vi träffade på Vulcano. Det ska vara en trevlig, levande Italiensk stad utan allt för störande turism. Våra kontakter med dem så här långt har varit väldigt positiva. Man ligger nära till allt med gångavstånd till butiker och gamla staden. Bra förbindelser till flygplatsen i Rom utlovas också.

3 reaktioner på ”Vinterplaner”

  1. Tänk jag funderade på det… var är ni iår?
    Vi funderar på Lagos. Ni tyckte att det var bra eller har ni nåt annat att rekommendera som ni sett eller hört i efterhand? Hälsning Kari på Doris

    1. Hej!
      Lagos kan vi varmt rekommendera. Vi trivdes väldigt bra där. Nära till allt man behöver, bra comunity med mycket aktiviteter och lugnare och säkrare hamn finns inte.

Kommentarer är stängda.