Nedför floden till Ayamonte

Vädret var grått, vattnet strömt och avståndet från vår ankarplats för långt för vår dinge med sin lilla motor. Efter ett tags funderande bestämde vi oss för att gå ned för floden igen efter frukost. Floden var lika vacker som igår när vi sakta puttrade nedström med bra medström.

Efter ungefär fyra timmar kunde vi förtöja i marinan i Ayamonte. En fin, modern marina med mycket humana priser och ganska lite båtar. Vi hade turen att träffa en trevlig granne som berättade att man på fredagar brukade gå och äta tapas på kvällen. Vi blev fem båtar som gick iväg till en liten restaurang där vi fick en trevlig kväll med nya seglarvänner från Danmark, Skottland och England. Fantastisk mat och gott vin till mycket bra pris.

En reaktion på ”Nedför floden till Ayamonte”

  1. Hej Eva och Håkan.
    Kul att ni är påväg igen.
    Skulle vara kul att se hur ni har seglat på en karta.
    Många många kramar från Marie-Louise och Janne

Kommentarer är stängda.