Äntligen

Ja, äntligen sa nog många med oss när man i måndags gick in i det som kallas fas 1 i återgången till ett mer normalt samhälle. Nu kan butiker, barer och kaféer öppna igen och vi får röra oss fritt under alla tider på dygnet.

Utsikt över Muros från kullen i väster

Det är fortfarande lite oklart vad som gäller men här i lilla Muros tolkar man reglerna ganska liberalt. Vi går längre bort från hemmet/båten än den kilometer som gällde förra veckan och vi går båda två in i butikerna. Vi njuter av att kunna ta ett glas på det lilla torget.

Folk är ute igen och barnen leker på det lilla torget medan vi sitter och tar ett glas vin. Livet har snabbt kommit tillbaka i Muros fina stad.

Vi gläds också åt att vi i dag har fått tillstånd att segla på franskt vatten och planerar fortsatt hemsegling. Även om det fortfarande är vindar kring nordost i prognoserna för nästa vecka börjar vädret stabilisera sig och vi fundera på att segla igen till helgen, det går ju faktiskt att kryssa. Vi får se hur vädret utvecklar sig de närmaste dagarna.

En reaktion på ”Äntligen”

  1. Äntligen får ni röra på er
    Förstår att det känns underbart
    Njut nu lite innan ni lämnar??
    Här hemma blåser det 14 och just nu så snöar det för fullt?❄️?och minusgrader ☃️??❤️

Kommentarer är stängda.