Ordningen återställd

Det här med elektroniska prylar är ente helt lätt för en gammal ingenjör. Men, efter några svettiga timmar med att ladda drivrutiner och konfigurera kommunikationsportar och program lyckades vi få lov att prata med den nya MUX:en. Sedan kom nästa pärs när vi skulle få MUX:en att förstå vilken information den skulle skicka på vilken port.

Nu är allt OK till slut. Vår plotter vet var både vi och alla båtar med AIS är och vart vi är på väg. All annan information vi vant oss vid är också tillgänglig på våra sittbrunnsinstrument och den nya MUX:en blinkar glatt åt oss i sitt skåp.

3 reaktioner på ”Ordningen återställd”

    1. När vädret blir bra. Just nu ser det inte så lockande ut
      🙂 H

      1. Men Muros spelar ju i en helt annan division än Aguadulce ❤. Så sitt still i båten ?Får ni gå ut nåt?

Kommentarer är stängda.