Málaga

I dag har vi varit i Málaga. Vi började med ett riktigt intressant bildmuseum. Där hade man blandat bilar och mode i en fin utställning.

Sedan bar det av upp till den gamla moriska borgen Castillo de Gibralfaro. En ganska stor borg där man kunde vandra på murarna med fin utsikt över staden och omgivningarna. Där fanns också en liten park och ett museum.

Lunch blev en spännande upplevelse. Vi hittade en liten restaurang lite utanför turiststråken där vi med teckenspråk och lite knagglig engelska lyckades få en jättegod trerätters måltid för åtta Euro per person inklusive dryck och kaffe.

Sedan blev det Picassomuseum, Picasso var född i Málaga. Sevärt men ingen jätteupplevelse. Vägen tillbaka till bilen blev regnig, synd att vi bara hade ett paraply med oss (4 st låg kvar i bilen…)