Snart klart

Nu är det mesta på plats. Det brinner i den nya spisen.

Radarstolpen har varit nere och blivit utrustad med mer grejer. Snart är det nog så fullt det kan bli…

Batterier och watermaker fungerar, se andra tidigare inlägg.

Eva är klar med alla syjobb. Det har blivit såväl påsar, flaggor som skydd till de nya dynorna. En solig dag med bleke passade vi på att dra på seglen. Med årets nya storsegel har vi nu ett krysställ i DYS som vi hoppas ska segla med oss i många år framöver.

Medan Håkan nu håller på med de sista punkterna på listan har Eva börjat städa ur så att vi kan bära ombord allt som ska med. Just nu 29 punkter som måste fixas och ytterligare drygt 40 som bör göras innan vi sticket. Därutöver bokföring och arbete med att stänga ned huset inför resan. I bästa fall kommer vi iväg i början av nästa vecka. Vi får se hur det går med aprilvädret.