Espalmador

Efter fyra nätte med lite växlande och ganska friska vindar då vi legat i San Antonios hamn igen är vi nu tillbaka på Espalmador. Vi har haft en fantastisk dag i dag med svag medvind och strålande sol. Väl framme blev det en längre simtur i det kristallklara vattnet. Det är en lite märklig känsla att se alla detaljer på botten fyra meter ned. Strax efter oss kom svenska båten Saloma som vi träffade i Torrevieja, ett trevligt återseende. Nu ligger vi här en fantastisk kväll med svag vind och stilla hav medan aftonstjärnan Venus tänds på kvällshimlen ovanför våra grannars ankarlanternor.

På vägen hit passerade vi det grunda sundet söder om Isla Conejera för fjärde gången. Nu är vi inte lika försiktiga längre utan seglar på. Hoppas i dag var sista gången och att vi inom en vecka kan sätta kurs mot Mallorca.

Vi fixade och donade lite med båten medan vi låg i San Antoni men han också med en lite längre cykeltur upp (90 möh) till den fina lilla byn Sant Agusti en bit inåt landet.

En reaktion på ”Espalmador”

Kommentarer är stängda.