Marina Del Este

I går gick vi från Fuengirola i gråväder och så småningom regn men innan dess han vi få en glimt av Sierra Nevadas snöklädda toppar. Motorgång större delen av vägen och taket uppe som skydd mot regnet. Det var torsdag så vi = Eva roade sig med att steka pannkakor och fixa ärtsoppa. Det blev en riktig festmåltid.

Vi kom till Marina del Este på eftermiddagen efter 45 sjömil över viken utanför Málaga. En jättefin och mysig liten marina som tyvärr tar alldeles för bra betalt. Vi betalade mer än dubbelt mot vad vi brukar men då ingick en flaska vin. Helt klart utnyttjar man sitt läge och sin fina hamn. Tyvärr gick det in en del sjö i hamnen så det blev stundtals ganska ryckigt i regnbyarna under kvällen.

I morse sken solen så vi tog en liten promenad innan vi lämnade.

VI är i Medelhavet nu och har nästan inget tidvatten. Här förtöjer man med lina i fören och aktern mot stenkajen. Vår nya fina landgång kommer väl till pass. Just nu motorseglar vi i lätt vind österut mot Almerimar. Vi har ett stort regnmoln på låringen men hoppas hinna undan…

En reaktion på ”Marina Del Este”

  1. Men Eva ???? vilka fina mattor
    Här skulle du ju slå till
    Det hade jag gjort???❤️?

Kommentarer är stängda.