Karantän dag 20

Vi brukar säga att vårt förhållande är ett stort skämt. Vi träffades nämligen den första april. Det måste vara ett bra skämt eftersom vi fortafarande trivs väldigt bra tillsammans. I förgår firade vi vårt 21 års jubileum och pratade om vad vi ska göra de kommande 21 åren. Ett betydligt mer upplyftande ämne än Coronakrisen som annars ofta kommer på tal.

Ett gångjärn på landgången hade spruckit, vi surrar med dynemalina för att säkra. Förhoppningsvis blir det inte så många fler hamnar då vi behöver den
och då kan vi kan byta båda gångjärnen hemma i vinter.

I övrigt finns inte så mycket att rapportera från de senaste dagarna. Vi tvättar, en betydligt mer tidskrävande procedur nu eftersom vi måste göra det för hand, och småpysslar med båten när vädret tillåter. Regnar det, som i går, så sitter vi mest och läser, stickar och selar spel.

En äppletoscakaka livar alltid upp en mulen dag.

Allt tyder på att det blir ett beslut om förlängning av karantänen till 26 april. Inte så roligt men inte heller oväntat. Om ni är nyfikna på vad som gäller för oss här i Spanien så finns det bra beskrivet på svenska på sydkusten.se (klicka här).