Långt hemifrån

Vi trodde tidigare att Limnos skulle bli vår vändpunkt. Så blev det inte. Anders fick billiga biljetter till Kavala och vi bestämde oss för att segla dit och hämta upp honom då färjeförbindelserna i helgen var dåliga till öarna. Vi befinner oss nu så långt hemifrån vi kommer att komma på denna segling. Vi har seglat i stort sett lika långt norrut som vår startpunkt i Gaeta och vi har seglat 1 739 sjömil sedan dess.

Visserligen går det att flyga hit på mindre än fyra timmar men för oss som seglar är det långt hem. Närmaste vägen är det 3 600 sjömil. Om vi skulle segla det non stopp dygnet runt skulle det ta ca 30 dagar. Seglar vi i vårt normala tempo tar det åtta månader.

2 reaktioner på ”Långt hemifrån”

  1. Hej!
    Ja, och vad jag förstår seglar ni lika raskt åt andra hållet nu.

Kommentarer är stängda.