Vardag igen

Så har det blivit vardag igen i Lagos. Mestadels ”svensk sommar” med sol och drygt 20 grader mitt på dagen. Håkan jobbar en del med sitt Engelska projekt och var där veckan efter Tina och Bengts besök.

Vi har börjat med vårutrustningen nu och betar av några punkter på listan var dag. Det är mycket som ska gås igenom och servas inför stundande seglingar. Men vi har tid med lite annat också. En dag var vi bjudna på utflykt av Dominique och Bernard. Vi besökte några fina stränder längs kusten västerut. Picknick på stranden i strålande sol, men det var bara Bernard som badade.

Våren är här med fågelsång och mandelblom. Landskapet är nu betydligt grönare efter vinterregnen.

Onsdagsvandringarna är uppskattade och vi får var vecka se nya delar av landskapet runt Lagos. Trevligt att träffa och prata med nya och gamla vänner under promenaderna.

Oti (Tyskland), Bernard (Frankrike), Eva o Håkan, Cori (Costarica) Grete (Danmark) och Ovi (FLorida) efter avslutad promenad i veckan.