Sol och bad

Sent på fredag kväll kom Malin och Selma med bil från Paris för att segla med oss över helgen. Vi gick ut genom slussen i St Malo på lördag förmiddag och seglade sedan lite västerut till en fin ankarvik.

Efter sol, bad och lunch fortsatte vi, mest för motor, till Saint Cast Le Guildo. Promenad längs stranden in till semesterortens turistgata och sedan middag på fiskrestaurangen vid hamnen. Söndag blev lite favorit i repris när vi seglade tillbaka till viken för bad och lunch innan vi lämnade Malin och Selma i St Malo på eftermiddagen.

När vi kom St Malo var det lågvatten och det gick inte att komma in till någon kaj. Vi fick lägga oss i boj och ro in. På eftermiddagen gick vi sedan tillbaka till St Cast för natten. Det blev lite märkliga spår på Marine Trafic under helgen men nu har ni som undrat förklaringen. Vi hade det skönt och avslappnat i trevligt sällskap och då är det inte så viktigt att segla långt.