Svetsat och klart

I dag var Bosse uppe och fixade de sista rostfria detaljerna. Han har tillverkat diverse special under vintern. Skönt med kompisar som seglar själva och vet hur det funkar. Det blir bättre grejer då. Vi fick svetsa en del på plats. Badstegen fick ett extra nedfällbart steg för att nå djupare under vattnet. Skönt när man börjar bli gammal och stel men också bra om man skulle behöva klättra upp med kläder på. Här ser vi Bosse peka på sitt peke.

Peket gjorde han förra året. I dag blev det lite förstärkningar. I huvudsak för att stå emot ankarvinschen utan att böja staget men också för att bättre stödja teaken.

3 reaktioner på ”Svetsat och klart”

 1. Hej på er – spännande läsning om era renoveringsprojekt. Det är ju en helt ny båt nu – mycket imponerande. När ger ni er iväg? Kommer ni förbi Limhamn på utresan?

  1. Hej!
   Ja, det har blivit lite nya grejer i år men det mesta är trotts allt kvar och funkar bra. Ser vi från köpet för fyra år sedan så har det hänt mycket och det mesta är genomgånget eller bytt. Vi hoppas komma iväg inom en vecka men huvudplanen är Lilla Bält. Kan inte ni segla dit?
   🙂 Håkan

   1. Det kan förmodligen bli lite tufft att bli klar (även om vi ligger i vattnet har vi inte hunnit göra båten seglingsklar). Vi följer er på AIS och ser hur er tidplan utvecklas så får vi se om vi kan få båten seglingsklar. Oavsett önskar vi er lycka till ock kommer att ha koll på er hela vägen (Vi är ju lite avundsjuka).

Kommentarer är stängda.